Plastová rukojeť
Kód: Z30Detailní popis produktu
Plastové držadlo pro bezpečný úchop s odolností až do 240°C pro nádobí AMT.
Varné nádobí AMT díky hliníkovému jádru rychle přenáší teplotu, unikátní technologie vrstvení nepřilnavých materiálů a nová konstrukce nádobí kombinuje rychlou energicky efektivní přípravu jídel s mimořádnými nepřilnavými vlastnostmi vrstev Lotan ® - revoluční technologie aplikace povrchové úpravy pro moderní gastronomii. Již žádné připálené a napečené potraviny! Čistění je rychlé a snadné. Čistý povrch bez usazenin - je povrch bez mikrobů a nežádoucích pachů a chutí, které se přenášejí do dalších jídel.
Péče a údržba nádobí AMT:
- Před první použitím nejprve nádobí opláchněte teplou vodou a jemným saponátem určeným na mytí nádobí.
- Po každém použití vždy umyjte nádobí teplou vodou a jemným saponátem, který je na mytí nádobí určený.
- Použití vhodných pokrmových tuků a olejů odolných vůči žáru prodlouží nádobí životnost.
Nádobí AMT nepatří do myčky. Na míchání i nabírání pokrmů používejte neostré kuchyňské náčiní. Ideální je dřevěné nebo silikonové náčiní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Moderní design a využití nejnovějších technologií maximalizuje funkčnost a výkonnost výrobků AMT. Varné nádobí díky hliníkovému jádru rychle přenáší teplotu, unikátní technologie vrstvení nepřilnavých materiálů a nová konstrukce zaručuje našim zákazníkům dlouholetou spokojenost. Konstrukce nádobí kombinuje rychlou energicky efektivní přípravu jídel s mimořádnými nepřilnavými vlastnostmi vrstev Lotan ® - revoluční technologie aplikace povrchové úpravy pro moderní gastronomii. Již žádné připálené a napečené potraviny. Čistění je rychlé a snadné. Čistý povrch bez usazenin – je povrch bez mikrobů a nežádoucích pachů a chutí, které se přenášejí do dalších jídel. Rukojeti Plug-in zajistí pevný úchop i po letech používání v těžkých podmínkách profesionálních kuchyní. Hrnce s titanovo-keramickým povrchem AMT používal Český národní olympijský tým kuchařů na kuchařské olympiádě v německém Erfurtu v roce 2012.