Ritmo Espresso šálek na espresso Giotto s podšálkem Giotto 70 ml - sada 6 ks
Kód: 30134Související produkty
Detailní popis produktu
Dekorovaný porcelánový šálek s podšálkem vhodný pro každodenní profesionální používání. Silnostěnný živcový porcelán skvěle drží teplo a nápoj tak bude mít dlouho správnou teplotu. Kulaté dno šálku je důležité pro získání a udržení perfektní pěny. Kolekci Ritmo espresso zdobí siluety párů ve víru tance. Silnostěnné šálky s kulatým dnem jsou umístěny mimo střed. Na podšálku tak vznikne krásný prostor pro servírování sušenky, cukru či jen kávové lžičky.
Prodej v sadě šesti šálků s podšálky.
Objem: 70 ml
Výška: 6,3 cm
Originální balení: 6 ks
Cena za 6 kusů
Produktové kódy: 30079, 30134
Doplňkové parametry
Kategorie: | ANCAP porcelán - kolekce Ritmo Espresso |
---|---|
Inventář: | šálek na espresso, sada |
Barva: | bílá |
Dekor: | s dekorem, vícebarevný |
Tvar: | kulatý |
Typ: | s uchem |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte proč je porcelán na kávu opravdu důležitý? Zde Vám odkryjeme malou historii...
Porcelán je od pradávna synonymem kouzelných momentů, prestiže a úcty, s aurou nádhery a elegance. Po věky si zachovává svůj osobitý šarm, který, v kombinaci s neotřelým italským designem, v sobě odráží značka Ancap. Společnost vznikla v roce 1964. Zakladatel Giuseppe Boschini, renomovaný expert a znalec na trh s porcelánem a na porcelánový dekor, založil společnost ve jménu kvality a kreativity, 100% Made in Italy. V současnosti je Ancap důležitou společností. Zajišťuje perfektní nástroj baristům pro dokonalý požitek z šálku kávy. Kreativita skrytá v porcelánu ANCAP je identifikována přesnými standardy dokonalosti, které nabízí rozsáhlý sortiment, neustále se vyvíjející ve jménu funkčnosti, technologie a stylu. Na vývoji nových tvarů šálků se účastní profesionální baristé a jejich návrhy a požadavky jsou vždy pečlivě posouzeny s technology s cílem získat co nejlepší výsledek při výrobě kávy. Tento porcelán se používá na mnoha národních a mezinárodních soutěžích baristů.