Barista roku 2019 šálek na espresso Aladino s podšálkem Edex 70 ml
Kód: 2019BR1Související produkty
Návod, jak se stát dobrým baristou, informační manuál, co vše profese reálně obnáší, vysvětlení požadavků, které na své účastníky kladou baristické soutěže.
Detailní popis produktu
Limitovaná edice speciálně dekorovaných šálků na espreso s podšálkem při příležitosti soutěže MISTR KÁVY, kterou pořádá Česká barmanská asociace. Společnost GASTRO HOLDING CANDOLA je sponzorem této baristické soutěže. Silnostěnný porcelán italské značky ANCAP skvěle drží teplo. Dno šálku je v optimálním tvaru pro profesionální používání.
Prodej na celá balení nebo po jednotlivých kusech.
Objem: 70 ml
Výška: 4,9 cm
Originální balení: 6 ks
Cena za 1 kus
Doplňkové parametry
Kategorie: | ANCAP porcelán - kolekce Barista roku |
---|---|
Inventář: | šálek na espresso |
Barva: | bílá |
Dekor: | s dekorem, zelený |
Tvar: | kulatý |
Typ: | s uchem |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte proč je porcelán na kávu opravdu důležitý? Zde Vám odkryjeme malou historii...
Porcelán je od pradávna synonymem kouzelných momentů, prestiže a úcty, s aurou nádhery a elegance. Po věky si zachovává svůj osobitý šarm, který, v kombinaci s neotřelým italským designem, v sobě odráží značka Ancap. Společnost vznikla v roce 1964. Zakladatel Giuseppe Boschini, renomovaný expert a znalec na trh s porcelánem a na porcelánový dekor, založil společnost ve jménu kvality a kreativity, 100% Made in Italy. V současnosti je Ancap důležitou společností. Zajišťuje perfektní nástroj baristům pro dokonalý požitek z šálku kávy. Kreativita skrytá v porcelánu ANCAP je identifikována přesnými standardy dokonalosti, které nabízí rozsáhlý sortiment, neustále se vyvíjející ve jménu funkčnosti, technologie a stylu. Na vývoji nových tvarů šálků se účastní profesionální baristé a jejich návrhy a požadavky jsou vždy pečlivě posouzeny s technology s cílem získat co nejlepší výsledek při výrobě kávy. Tento porcelán se používá na mnoha národních a mezinárodních soutěžích baristů.