MOKADOR - druhy kávy
Kontrola kávových zrn ve firmě Mokador probíhá prostřednictvím komplikovaných opticko-elektronických zařízení, která vyřadí nepravidelná zrna a to takovým způsobem, že s téměř absolutní přesností vybírají pouze ta nejlepší kávová zrna zaručující perfektní vyčištění daného sběru.
Kávová zrna jsou - ještě zelená - zasílána do Itálie s doložkou „nejvyšší kvality“ a jsou tak připravovaná v závodě Mokador ke skutečně jedinečnému způsobu pražení. Je tak možné říci, že pouze vybrané typy kávy, vhodně smíchané, se stávají exkluzivní směsí firmy Mokador.
Nejprodávanější
Směs z nejkvalitnějších typů kávy Arabika s nízkým obsahem kofeinu, plná vonných tónů s nádechem čerstvého a sušeného ovoce, kakaa a jemné kyselinky.
Směs z nejkvalitnějších typů kávy Arabika s nízkým obsahem kofeinu. Její chuť je charakteristická jemným sladkým aroma.
Brio je kávová směs se středně nízkou hladinou kofeinu s plnou chutí vyznačující se krémovou příchutí.